Ontdek de Opwindende Wereld van Drones met Junior Drone Academy

Welkom bij Junior Drone Academy, dé plek waar jonge piloten hun vleugels spreiden! Onze uitgebreide reeks workshops, dagactiviteiten en meerdaagse kampen, aangeboden door MY Drone Academy, laat kinderen en jongvolwassenen kennismaken met de opwindende mogelijkheden van drones.

Drones: Cool, Boeiend, en Voor Iedereen!

Drones zijn niet zomaar speelgoed; het zijn kleine, onbemande helikopters die je vanaf een afstand kunt besturen met een eenvoudige afstandsbediening. Kinderen en jongvolwassenen raken betoverd door de mogelijkheden die drones bieden. Het is dan ook geen verrassing dat drones tot een van de meest populaire speelgoeditems behoren.

Bouw Veiligheid op met Junior Drone Academy

Bij Junior Drone Academy staat veiligheid voorop. Onze activiteiten zijn ontworpen om deelnemers op een veilige manier vertrouwd te maken met drones. Of het nu gaat om een korte workshop van een uur, een activiteit van enkele uren, of een meerdaags kamp of evenement, we bieden diverse mogelijkheden. Onze workshops en activiteiten omvatten zowel basisvaardigheden als gevorderde vliegtechnieken, en we verwelkomen ook graag kinderen met specifieke behoeften.

Ontdek Onze Workshops, Activiteiten, en Kampen

Wil je meedoen aan een boeiende workshop, een leuke activiteit, of zelfs een onvergetelijk kamp? Of ben je op zoek naar meer informatie of een op maat gemaakte offerte? Neem gerust contact met ons op. Bij Junior Drone Academy staan we klaar om je verder te helpen en samen de fascinerende wereld van drones te verkennen!

  • Junior Drone @ school:
    Wij komen naar jouw klas met een interactieve kennismaking met drones, hun mogelijkheden en hun werking. We sluiten af met een demonstratie van een echte vliegende drone. De mogelijkheid bestaat om hier een workshop aan te koppelen waarbij de kinderen zelf met een drone kunnen vliegen.

  • Junior Dronecorner:
    Wij komen met een stand naar jouw evenement of kamp. Deze stand kan variëren van een interactieve kennismaking met drones tot het zelf met een drone vliegen. Wij zorgen ervoor dat de stand aangepast is aan jouw doelpubliek, omvang van het evenement/kamp en jouw budget.

  • Junior Dronepiloot:
    Tijdens deze workshop leren we de jonge piloten op een speelse, maar veilige manier met drones vliegen. De deelnemers leren de basisvaardigheden van het vliegen met een drone en sluiten af met het uitvoeren van een echte vluchtmissie. Na het beëindigen van de workshop ontvangen alle deelnemers het certificaat van ‘Junior Dronepiloot’.

  • Mini Dronepiloot: Tijdens deze workshop leren we de jonge piloten op een speelse, maar veilige manier met drones vliegen. De deelnemers leren de basisvaardigheden van het vliegen met een drone en sluiten af met het afleggen van een hindernissenparcours.
Junior Drone Academy vond reeds plaats in samenwerking met...